Sleduj nás

Usman: Nikdo mě nikdy nemůže porazit, své soupeře se vždy snažím rozebrat a psychicky zničit!

Usman: Nikdo mě nikdy nemůže porazit, své soupeře se vždy snažím rozebrat a psychicky zničit!

Šampion Kamaru Usman vůbec nepochybuje o své dominanci a ani o tom, že ve své váhové kategorii najde přemožitele.

Nigerijský vládce z hmotnostní divize do 77 kg si během svého posledního vystoupení, které svedl proti Gilbertu Burnsovi, na konto připsal třináctou výhru v UFC v řadě. Díky tomuto úspěchu se zapsal mezi elitu organizace a je právem považován za jednoho z nejlepších v oboru.

Jak tomu ale bývá zvykem, každý šampion má své kritiky či „hatery“ a je nutné dodat, že v Usmanově případě jich není zrovna málo. On sám se tomu však nediví, vykosil totiž celou svou váhovou kategorii a nenašel v ní přemožitele. A toho prý ani nenajde, proto ho lidé „nemají rádi“.


„Spousta lidí na mě může být naštvaná, protože jsem vyhrál hodně zápasů na body, ale spousta lidí také přehlíží to, jakým způsobem jsem je vyhrál. Nikdy jsem nikomu nedovolil v tom fightu něco udělat. Každého jsem zničil. Každého jsem se snažil rozebrat tak, aby se mnou už nikdy nechtěl bojovat,“ vysvětloval Usman.

„Garantuji vám, že nikdo z těch chlápků, s kterými jsem došel do bodového rozhodnutí, se mnou už nechce bojovat znova. Také k tomu mají důvod – všechny jsem je zlomil vnitřně. Odebral jsem jim jejich duši. Vyhrál jsem čtyři titulové fighty a v každém z nich jsem dominoval,“ řekl nigerijský šampion pro MMA Junkie.


Zajímavé ovšem je, že je Usmanovi vyčítáno, že si často nevidí do pusy. A tohle je ten důvod, neboť třeba takový Masvidal se s ním dožaduje odvety. A Jorge není sám, vedle něj stojí v první řadě i Colby Covington.

Kamaru Usman si je jistý, že v UFC neprohraje

„Tohle mě opravdu sere, co Masvidal říká. Zničil jsem ho jasně 5-0 na body, nic si ani nezkusil, ale prostě si otevře hubu a řekne, že kdyby měl plnou přípravu, tak by ten zápas dopadl jinak… Nikdy by ale nedopadl jinak, nikdy! Vím o sobě, že bych ho porazil desetkrát z deseti případů. I kdybych se špatně vyspal, kdybych se vzbudil do svého nejhoršího dne, vždy bych Masvidala porazil,“ nebál se Kamaru prohlásit.


„To, co jsem do této hry přinesl, nedokáže přinést nikdo jiný. Jsem nejlepší velterová váha všech dob. Nikdo mě tu nikdy nedokáže porazit. Všichni ostatní zápasníci mají jen velká slova, ale nikdo z nich nedokáže konat. To jen já,“ chválil se třiatřicetiletý šampion s africkými kořeny.


Další články