Sleduj nás

UFC propaguje steroidy, jinak si to neumím vysvětlit, štve Hunta dění nejenom v posledních dnech

UFC propaguje steroidy, jinak si to neumím vysvětlit, štve Hunta dění nejenom v posledních dnech

Jeho éra v bojových sportech už skončila, ale jeho odkaz žije i nadále. Mark Hunt odjakživa zbrojil proti těm, kteří si nějakým zakázaným způsobem zvyšovali výkonnost, a nakonec došel k dosti očekávanému názoru. Za vším stojí samo UFC.

Klasickým příkladem nám je již několikrát omílaný Jon „Bones“ Jones. Právě jeho prapodivné nálezy v těle budí tu největší pozornost. Ve své podstatě tu jde jenom o prachy, protože kdyby nešlo, UFC 235 se bude podle původního plánu konat v Las Vegas. „Ten chlap je totální odpad a oni kvůli němu přesunou celou pos*anou show do Kalifornie. To je jen důkazem toho, jak moc UFC kleslo,“ svěřoval se dnes již vysloužilý sto dvaceti kilový borec. „Přeobjednat si letenky, změnit místo dovolené, zaplatit za cestování více peněz, a to všechno kvůli jednomu idiotovi?“ vysvětloval serveru MMA Fighting své znechucení.

UFC propaguje steroidy


Vesměs se jeho tvrzení opíralo o důvěryhodný podklad. Hodně lidí si opravdu stěžovalo na přesunutí akce, ale nikdo s tím nic nezmohl. Jonesovi byl chvíli před zápasem objeven neobvyklý nález a všichni, co mají MMA v oblibě, již věděli, o co se jednalo. „Testy říkají, že měl v těle pár pikogramů, ale to je furt ta stejná hodnota, jako když ho chytili naposled. Znamená to, že podvádí? Nepochybně! Vůbec nezáleží na tom, jestli měl v sobě několik pikogram nyní nebo před dvaceti lety, furt podvádí, furt musí mít nějakou výhodu a UFC mu to furt žere. Je to nelegální, basta!“ stupňoval svou zlost.


Tohle jsou přesně ty důvody, které lidem berou chuť ze hry. „UFC propaguje steroidy, jinak si to neumím vysvětlit. Totálně se díky tomu vytratila má lásku ke sportu. Podvodníci jsou důležitější než čistý štít a zdravé svědomí. Místo toho, aby nám šli příkladem, tak je zajímá jen vlastní zisk. Je to naprosté dno, kam taková veliká společnost mohla klesnout,“ uzavřel novozélandský zápasník, jemuž se v rámci bojového světa přezdívalo „The Super Samoan“. Jeho velká životní etapa skončila 1. prosince 2018, kdy v závěrečném duelu dle bodového ohodnocení nestačil na Justina Willise.


Další články