Sleduj nás

UFC dělá chybu, že propouští tolik špičkových zápasníků, zní z Bellatoru, který se je snaží pochytat

UFC dělá chybu, že propouští tolik špičkových zápasníků, zní z Bellatoru, který se je snaží pochytat

Čistka, kterou se UFC rozhodlo udělat, překvapuje celý svět. A co může být pro jedny ztrátou, to je pro druhé ziskem.

Z řad největší MMA organizace v posledních týdnech odešli Anthony Pettis, Yoel Romero, Anderson Silva, Anthony Johnson, Paige VanZant, Rachael Ostovich, Matt Wiman či Corey Anderson. Dle mnohých se jedná o citelné ztráty, přesto takový Dana White věří, že všechna jména časem nahradí.

„Byl jsem velmi překvapený rozhodnutím UFC, že si takové fightery nechtělo nechat. Podle mě dělají chybu, ale zase se jedná o skvělou příležitost pro nás,“ uvedl Scott Coker, šéf konkurenčního Bellatoru.


Podle něj se nejedná o jen tak ledajaké bojovníky. „Jedná se o lidi, kteří umí být rozdíloví a umí budit pozornost. Ale abych byl zcela upřímný, tak se domnívám, že jim naše organizace lépe sedne. Budou zde mít skvělé zázemí,“ pronesl Coker, jemuž se podařilo podepsat například takového Yoela Romera s Anthonym Johnsonem.

„Zápasníci mají na vlastní kůži možnost pocítit, jaké to je, když se o ně staráme my. Vládne zde rodinná atmosféra,“ podotýkal šéf Bellatoru s tím, že na přístup ze strany UFC si spousta lidí stěžuje.



Další články