Sleduj nás

Tyron Woodley se opřel do zbabělého šampiona Israele Adesanyii. Před jakým zápasem prý utíká?

Tyron Woodley se opřel do zbabělého šampiona Israele Adesanyii. Před jakým zápasem prý utíká?

Tyron Woodley není přesvědčený odvážností či kvalitami šampiona Israele Adesanyii. Podle něj jsou jeho slova větší jak jeho činy.

Nigerijský šampion z řad střední váhy UFC už dlouhou dobu sliboval, že se přesune za Jonem Jonesem, kterého hodlal „vypráskat“. Než ovšem tento krok učinil, chtěl si vyřídit účty ve své divizi, takže mu Jones mezitím utekl do váhy těžké.

Protože se jednalo o opravdu velký spor, který mezi sebou oba borci vedli, obrátili se proti Israelovi určití zápasníci a připomněli mu, že měl dostát svému slovu.


„Musím přiznat, že mi Adesanyovo rozhodnutí nedává vůbec žádný smysl. Nejdřív přeci říkal, že chce zůstat ve střední váze, ale potom se najednou rozhodl jít nahoru, když se Jones oficiálně vzdal titulu?“ opřel so do nigerijského borce Tyron Woodley.

„Ani bych neměl připomínat to, jak Izzy říkal, že za Jonem určitě do devadesát trojky půjde, jenže nešel. A pak si vybral papírově slabšího soupeře,“ uváděl bývalý vládce veltru, jenž tak poukazoval na Jana Blachowicze, jenž se po „Bonesovi“ chopil uvolněného titulu.


Tyron Woodley chce bojovat v UFC a vyzval ty nejlepší

„Podle mě je Izzy srab. Výplatu by mu Jones zaručil mnohem větší. A jen málokdo by dokázal odmítnout zápas s jedním z největších zápasníků všech dob. Proč byste na to potřebovali čekat další dva roky? Prostě ho nechápu!“

„Když ho Jon pobízel, aby šel za ním, tak Izzy přišel s výmluvou, že potřebuje dva roky na přípravu. Nechci mu kecat do života, ale myslím si, že když si otevírá pusu, měl by svým slovům také dostát,“ završil Woodley svou nahněvanou výpověď.



Další články