Sleduj nás

Trenér promluvil o Khabibově budoucnosti, ta zatím nevypadá moc nadějně

Trenér promluvil o Khabibově budoucnosti, ta zatím nevypadá moc nadějně

Pokud může Khabib někomu za veškeré své kariérní úspěchy poděkovat, pak je to jeho otec. To on jej navedl na tuto cestu a udělal z něj nezastavitelné monstrum, které jen v sambu vyhrálo přes 200 soutěžních zápasů. V rámci MMA jich je „pouze“ 28, o to cennější ovšem jsou.

Nyní, jakmile uznávaný kouč Abdulmanap Nurmagomedov odešel, se začalo spekulovat, co vůbec bude s Khabibem.

Hned na úvod je nutné připomenout, že žádné rozhodnutí zatím není oficiální, nicméně už zde máme pár indicií, které nám nasvědčují, že pro Orla tato trasa pomalu spěje ke svému konci.


„Khabib pokaždé udělal to, co mu jeho otec řekl, že má udělat,“ dostával se ke slovu Javier Mendez. Šéf uznávané American Kickboxing Academy a zároveň kouč slavného a doposud neporaženého ruského „The Eagla“.

mendes_khabib


„Abdulmanap rozhodoval. To on řídil, dokdy bude jeho syn bojovat. Cokoliv Khabib udělal, to se zakládalo na tátově radě,“ odhaloval tu část, kterou většina z nás celou dobu alespoň tušila.

„Nechci spekulovat, co se stane. Nevidím nikomu do hlavy, ale ať se Khabib rozhodne jakkoliv, budu ho v tom podporovat, protože potřebuje, aby někdo stál za ním,“ podotýkal Mendez.

„Jestli bude chtít bojovat, jsem s ním. Pokud bude chtít ukončit kariéru, i tak ho podpořím. Dokavaď budu cítit, že to, co chce učinit, je správné, tak bude mít mou plnou podporu. Nyní vám však nemohu říct víc, protože jsme spolu ještě nemluvili,“ uzavřel vrchní muž z AKA gymu.



Další články