Sleduj nás

Trenér Kavanagh chválí McGregora: Takovouto formu ještě nikdy neměl!

Trenér Kavanagh chválí McGregora: Takovouto formu ještě nikdy neměl!

Velké nadšení po patnáctiměsíční bojové pauze zavládlo na straně McGregorova týmu. Irský navrátilec předvedl ukázkový comeback, jaký od něho nikdo nečekal. Dle slov jeho trenéra šlo ovšem jenom o vyústění skvělé přípravy, jíž věnuje úplně všechno.

„Říkal jsem vám, že je v nejlepší možné formě,“ rýpnul si usměvavě do novinářů během pozápasových rozhovorů Conorův trenér John Kavanagh.

Irský Notorious se na UFC 246 utkal s ostříleným a velice komplexním bojovníkem Donaldem „Cowboyem“ Cerronem. Tato ikonická postava se (bohužel) vůbec nedokázala dostat do zápasu. Nejprve přišel úder kolenem, pak ramenem, to vše doplnil precizní high kick a následně zakončení sérií úderů. Conor McGregor svou comeback výhru stihl za 40 vteřin.


„Podívejte se. Kdyby se utkal starý Conor, který byl šampionem dvou váhových divizí (pérová a lehká), s tím novým Conorem, tak nový Conor vyhraje,“ nepochyboval Kavanagh, který tím jen dokazoval svou víru ve schopnosti svého svěřence.


Co teď bude ovšem dál? Ve hře je několik scénářů a my si na ten oficiální budeme muset chvíli počkat.

„Dnes budu slavit, pak pobudu nějaký čas s rodinou a následně se vrátím do tréninku. Nemůžu si dovolit, abych vychladl, chci zůstat aktivní,“ přisliboval McGregor.

Nejreálnější variantu nám ještě nedávno představoval zápas s držitelem pásu BMF Jorgem Masvidalem. Vedle jeho jména se skloňuje i Khabib Nurmagomedov či Justin Gaethje. Vyloučen však zcela není ani boj o titul velterové váhy s šampionem Kamaru Usmanem.


„Budeme si muset sednout a probrat všechny možnosti. Jsem otevřený opravdu všemu, velterová váha se mi líbí,“ doplňoval McGregor, na něhož v roce 2020 podle nových informací čeká i odveta s Floydem Mayweatherem. Bude to čistě za doprovodu boxerských pravidel?

Vítězná oslava


Další články