Sleduj nás

Tony Ferguson se vrací zpátky do boje! Pokusí se dostat znova na vrchol

Tony Ferguson se vrací zpátky do boje! Pokusí se dostat znova na vrchol

Tony „El Cucuy“ Ferguson hlásí návrat na scénu. V cestě při znovudobytí vrcholu mu bude stát Beneil Dariush.

Slavný americký „strašák“ už několik slušných dní na svých sociálních sítích upozorňoval, že jej čeká další pekelné dobrodružství, ve kterém nebude chtít polevit na svých nárocích. Ačkoliv i na něm se podepisují kruté výsledky času, soupeře chce získávat jen ty nejtěžší.

Tony Ferguson vs. Beneil Dariush na UFC 262


Tony Ferguson vs. Beneil Dariush na UFC 262

Protože se ovšem Ferguson díky svým posledním dvěma prohrám lehce propadl v žebříčku lehké váhy, UFC mu přidělilo současnou devítku Beneila Dariushe. Ten má na kontě aktuálně 20 výher a pouhé čtyři porážky. Pozoruhodné také je, že se momentálně nese na vlně šesti vítězství. Naposledy při bodovém rozhodnutí přemohl Diega Ferreiru.

Tony Ferguson bude pro jedenatřicetiletého amerického rváče první vážnější zkouškou a také příležitostí, jak se propracovat k elitní pětce žebříčku. El Cucuy se ovšem bude chtít vyhrabat z bídy, a tak je už teď jisté, že nás bude čekat atraktivní fight, kde oběma borcům půjde o mnoho.


Duel byl s předstihem ohlášen na 15. května, kdy je v plánu UFC 262. Karta se teprve začíná plnit, avšak už teď víme, že se zde má ukázat i Edson Barboza či Alex Perez.


Další články