Sleduj nás

Tony Ferguson reaguje na Khabibovy nemístné komentáře

Tony Ferguson reaguje na Khabibovy nemístné komentáře

Tony Ferguson není moc spokojený s tím, jak Khabib urazil jeho celoživotní snahu.

Ruský Orel nedávno odhalil, že jindy obávaného El Cucuye, jenž v UFC držel sérii dvanácti výher v řadě, nikdy nepovažoval za elitního soupeře, který prý během celé své vítězné šňůry nebojoval s nikým pořádným.

To vše se změnilo až v době, kdy měl čelit někomu lepšímu, například Justinovi Gaethjemu či Charlesovi Oliveirovi. Oba dva nad Tonym v očích Khabiba jasně dominovali, což jenom potvrdilo jeho „nemístnou“ teorii, na níž už musel Ferguson reagovat.


„Směju se, Khabibe, proč se mnou tedy nejdeš bojovat osobně, abys to potvrdil?“ odpovídal Ferguson, jenž podobným výtkám nečelil poprvé. „Naučil jsem se trochu rusky, jen abych to tomu zkurvysynovi mohl lépe vysvětlit v jeho rodném jazyce. Uvidíme, co by říkal potom,“ naznačoval svému sokovi, že by byl připravený mu kdykoliv čelit.

Khabib Nurmagomedov a Tony Ferguson jsou nepřátelé v UFC


„Já jsem připravený. Pokud chceš ještě někdy překročit linii, buď si jistý, že tě za ni donutím pykat. A nezapomeň na to, že mi dlužíš ještě kliky a dvě stě tisíc dolarů,“ vzpomínal Tony na událost, kdy Nurmagomedov nechal klikovat bezdomovce, což se Fergusonovi vůbec nelíbilo.


Další články