Sleduj nás

Tony Ferguson nikdy nebyl dobrý bojovník, rýpl si Gaethje

Tony Ferguson nikdy nebyl dobrý bojovník, rýpl si Gaethje

Justin Gaethje se skrze vánoční svátky před mediálním světem ukryl, aby nabral nové síly, a teď už asi víme proč. Když totiž opět vylezl na světlo, začal silně kopat kolem sebe. A mnoho lidem se to nemusí vůbec líbit.

Justin Gaethje sice v posledním zápase (jako všichni ostatní) podlehl Khabibovi Nurmagomedovovi, ale ještě předtím se postaral o opravdu fantastický výkon, když v pátém kole po naprosté demolici přemohl pověstného amerického „strašáka“ Tonyho Fergusona.

Arizonskému bijci se sice povedlo něco, co nezvládlo dvanáct bojovníků před ním, ale kupodivu to nebere jako něco výjimečného. Dá se říct, že to pro něho byla rutina. Tony Ferguson je přeci jenom „průměrný“ fighter…


„Problém je, že spousta Tonyho soupeřů nebyla schopna si vytvářet prostor. Nevím, proč Pettis nebo Cerrone neudělali to, co jsem udělal já,“ ujal se slova Gaethje, kterého vyzpovídala redakce ESPN MMA.

„Chci tím říct, že Tony je vždy tím člověkem, ke kterému soupeři chodili na dosah, všichni si odmítali vytvořit prostor. Vůbec tomu nerozumím. Možná je to tím, že vás jeho tvář nutí bojovat,“ přemítal.


Teď má však Ferguson na kontě dvě prohry v řadě už a spousta lidí se domnívá, že je jeho kariéra u konce…

„U konce? To si nemyslím. Jen se domnívám, že to není elitní bojovník. A myslím si, že jím ani nikdy nebyl. Jeho schopnosti vypadaly dobré jen proto, že mu spousta soupeřů šla na ruku,“ uzavíral Gaethje, který teď čeká na svůj další zápas, jímž se i on pokusí postavit opět na nohy.


Další články