Sleduj nás

Tohle byste nečekali! Jak moc slabý je podle Weidmana Adesanya soupeř?

Tohle byste nečekali! Jak moc slabý je podle Weidmana Adesanya soupeř?

Chris Weidman si opravdu stojí za svým názorem, že je díky svému bojovému stylu doslova noční můrou nynějšího mistra střední váhy Israele Adesanyii.

Bývalý šampion Weidman zažíval v posledních letech opravdu viditelný pokles formy, díky čemuž schytával jedno KO za druhým. Než se ovšem u něho tento výpadek projevil, mohl se pyšnit skalpy těch největších borců v divizi.

Vzhledem k tomu, co za svou kariéru dokázal, stále nabývá přesvědčení, že se dokáže měřit i se současnou špičkou. A tím největším borcem momentálně je Israel Adesanya – pro mnohé bezchybný a neomylný zápasník, pro Chrise údajně ovšem jen snadná kořist.


„Já a Adesanya jsme se potkali se dvěma společnými soupeři. První Kelvin Gastelum, kterého jsem ukončil (ve třetím kole na amr-triangle choke), a potom Anderson Silva, kterého jsem ukončil dokonce dvakrát (KO a TKO). Izzy proti oběma proklouzl jen s výhrami až na body… Adesanya je pro mě jenom další Silva, pouze bez černého pásu v jiu jitsu,“ oznámil sebevědomý Weidman.

„The All-American“ se svými prohlášeními zjevně opravdu snaží dostat nigerijskému šampionovi pod kůži, ba co více, určitě mu jde o další titulovou bitvu. Těžko předpovědět, zdali se jí se svými posledními výsledky skutečně dočká, ale v UFC člověk nikdy neví. Dana White nám už v minulosti předvedl spoustu prapodivných tahů.



Další články