Sleduj nás

Till: Až se jednou s Adesanyou utkám, porazím ho

Till: Až se jednou s Adesanyou utkám, porazím ho

Momentálně sice laboruje se zraněnou nohou, ale až se uzdraví, tak slibuje velké věci. Jednou z nich je i skalp současného neomylného šampiona. 

Darren Till nemá v poslední době zrovna oslnivé výsledky, ale zato o jeho síle nikdo nepochybuje. Spousta soupeřů jeho levačku označila za to nejtvrdší, čemu kdy čelili. A přesně to je i zbraň, jíž by jednoho dne sám Israel Adesanya prověřil.

„Darrena řadím mezi nejlepší bojovníky v divizi. Moc rád bych jednoho dne prověřil jeho zkušenosti,“ uvedl před časem Adesanya.


A s touto zprávou Till souhlasí… Ba co víc, dokonce se odvážil k mírné předpovědi. „Vím, že až ten čas nadejde, tak Adesanyu porazím. Klidně se mi vysmějte, zkritizujte mě, ale tak to je,“ řekl.

Vítěznou taktiku si přitom nechává pro sebe. „Bude to skvělý taktický výkon za doprovodu velkého sebevědomí. Už teď mám dostatek materiálu k tomu, abych si nastudoval jeho zápasy, a proto vím, že když k tomu přistoupím vyspěle a zodpovědně, tak vyhraju,“ dodával.


Doposud se sice Israel Adesanya chystá na výlet do vyšších hmotnostních pater, ale pokud se jednoho dne vrátí do střední váhy, nebude mít o zájemce nouzi. Co se ovšem Tilla týče, ten k titulu potřebuje ještě tak dvě výhry.


Další články