Sleduj nás

Thompson: To, že UFC takto tlačí Chimaeva, je facka všem zápasníkům do tváře

Thompson: To, že UFC takto tlačí Chimaeva, je facka všem zápasníkům do tváře

Stephen Thompson znovu veřejně vyjádřil své znepokojení s tím, jakým způsobem UFC Khamzatovi Chimaeovi dělá jméno.

Zmíněný švédský bojovník s ruskými kořeny se momentálně nese na vlně devíti výher, přičemž „pouhé“ tři z nich ukořistil právě pod křídly UFC.

Během této krátké doby si díky prořízlým ústům zajistil přízeň Dany Whitea, který svému novému objevu rovnou dohodil soupeře ze špičky žebříčku velterové váhy.


Protože se stále jedná o prakticky nového člena organizace, který se čistě MMA věnuje pouhé dva roky, téměř žádný ze zápasníků s tímto tahem nesouhlasí. A jedním z nich je dokonce i Stephen Thompson.

Stephen Thompson si stěžuje na vedení UFC


„Khamzat má za sebou jeden jediný zápas ve velterové váze a ten člověk, kterého porazil, má nyní na kontě dvě prohry v řadě… Tohle je prostě facka všem zápasníkům do tváře. Všichni museli tvrdě dřít, aby byli tam, kde jsou teď,“ řekl Thompson.

„Já sám se musel prodrat přes celou řadu zabijáků, než jsem se dostal do své současné pozice. A stejně to bylo i v případě Leona Edwardse, jenž musel vyhrát osm zápasů v řadě. A tenhle Chimaev si jen tak přijde a všechny předskočí? Myslím si, že ho UFC tlačí kvůli tomu, že Khabib končí kariéru, a tak tu mezeru chtějí trochu zaplácnout,“ doplnil nahněvaný Wonderboy.

Ač může být Thompsonova zloba sebevíc velká, rozhodnutí organizace patrně nezmění. Khamzat Chimaev se v lednu příštího roku utká s Leonem Edwardsem, a pokud ho porazí, dostane šanci zabojovat rovnou o titul.



Další články