Sleduj nás

Tenhle bojovník se stane Mike Tysonem v MMA, myslí si Khabib o nové hvězdě UFC

Tenhle bojovník se stane Mike Tysonem v MMA, myslí si Khabib o nové hvězdě UFC

Khabib Nurmagomedov poukázal na to, kdo se stane novým tahounem v UFC. Slibně se rýsující hvězdu dokonce přirovnal k Mikeu Tysonovi.

Khabib sice už postupně předává žezlo, ale to ještě neznamená, že odkaz rodiny Nurmagomedovů nebude pokračovat i nadále. V současné chvíli nám v bantamové váze působí perspektivní Umar Nurmagomedov, který už teď má na kontě třináct výher bez jediné porážky.

„Umar je úplně odlišný, než můžete u nás vidět,“ říká Khabib. „Má velmi dobrý postoj i skvělé kopy. Jeho box se sice musí ještě krapet zlepšit, ale kopy má vskutku bravurní,“ chválil svého o sedm let mladšího bratrance.


„Umar je neuvěřitelně rychlý. Má na to stát se takovým Mikem Tysonem v UFC, musí však ještě emulovat jeho pohyb. Když to dokáže, bude nezastavitelný. Věřím mu, že má na to stát se výjimečným. Jak si to nepokazí v hlavě, bude to šampion,“ domnívá se Khabib, který se sám s Tysonem zná a obdivuje ho.

Umar Nurmagomedov bude novou hvězdou UFC


S Umarem Nurmagomedovem jsme se v UFC mohli naposledy vidět letos v lednu, když na škrcení přemohl Sergeye Morozova. Jednalo se o jeho debut v organizaci, kde ovšem nebyly pořádně prověřeny jeho schopnosti.


Další články