Sleduj nás

Tahle divize je moje! hlásí Colby Covington, kterého se prý bojí i sám šampion

Tahle divize je moje! hlásí Colby Covington, kterého se prý bojí i sám šampion

Že s ním Kamaru Usman odmítl bojovat, to bylo pro Colbyho důkazem, že se mu šampion úmyslně vyhýbá.

Colby „Chaos“ Covington naposledy loni v září přemohl bývalého šampiona Tyrona Woodleyho, načež nabyl dojmu, že je dalším v pořadí, kdo má bojovat o titul. „UFC jsme jasně říkali, že chceme odvetu s Usmanem,“ znělo z úst Covingtona, který mluvil nejen za sebe, ale i za celý svůj tým.

Potíž byla pouze v tom, že jej nigerijský mistr z divize velterové váhy odmítl. „Colby si nezaslouží bojovat o titul, dokud neporazí pořádného vyzyvatele!“ zněla odpověď od Usmanova manažera Aliho Abdelazize, jenž je v pravidelném kontaktu se svým klientem.


Daná odpověď Chaose vůbec nepotěšila, spíše naopak. „Je to pro mě znamení, že se Usman pos*al. Vymýšlí si vlastní pravidla úplně stejně, jako rozhoduje o tom, s kým bude zápasit. Masvidala si vybral jen proto, že to pro něj není soupeř. On vlastně není pro nikoho soupeř,“ obouval se do schopností svého bývalého týmového kolegy.

„Velterová váha je moje. Já jsem její král!“ hlásil Covington v Submission Radiu. „Není tu nikdo, kdo by mě zatavil. Můžete mě možná zpomalit, ale rozhodně mě nemůžete přehlížet. A pokud mi dobře zaplatíte, tak se střetnu s kýmkoliv!“ dával jasně najevo, že nikoho neodmítne, pokud jeho služby UFC správně ocení.



Další články