Sleduj nás

Systém bodování je otřesný, musíme ho překopat! zlobí se Burns na časté chyby rozhodčích

Systém bodování je otřesný, musíme ho překopat! zlobí se Burns na časté chyby rozhodčích

Gilbert Burns už má dost toho, jak bodoví rozhodčí svými mnohdy chybnými výroky ovlivňují zápasy. Je na čase udělat změnu.

Na posledním Fight Night turnaji, jenž se nesl pod pořadovým číslem 182, jsme mohli vidět například hned hlavní zápas mezi Rafaelem dos Anjosem a Paulem Felderem, který došel do bodového rozhodnutí.

Mnohé fanoušky, a nejen je, zarazilo ovšem to, že jeden rozhodčí dal svůj hlas Felderovi, a to v poměru 48-47. Zbylí dva hlasovali úplně jasně 50-45 pro Anjose, díky čemuž nastala otázka: Co ten první sudí viděl, že dal tři kola „Irskému drakovi“?


Gilbert Burns se zlobí na rozhodčí v UFC

„Rafael dos Anjos je top zápasník z lehké váhy, do veltru bych jej už nestavěl. Feldera uznávám jako válečníka, ale jeden bodový rozhodčí se šeredně spletl,“ komentoval Burns své znechucení.


A pokračoval. „Nasrat na tenhle systém! Já osobně se vždy snažím o ukončení, ale někdy to prostě nejde, takže ten verdikt necháte na bodových sudích, kteří ale vůbec neodvádí dobře svou práci, a to vás pak stojí i výplatu. Tohle je prostě šílené a je to špatně.“


Další články