Sleduj nás

Shevchenko: Ráda bych s Nunes trilogii, protože si myslím, že už druhý zápas jsem vyhrála

Shevchenko: Ráda bych s Nunes trilogii, protože si myslím, že už druhý zápas jsem vyhrála

Současná šampionka muší váhy je připravena se opět vydat o hmotnostní kategorii výše, pokud jí to zajistí trilogii s Amandou Nunes.

Momentální bilance vypadá jednoznačně. Amanda Nunes nad Valentinou Shevchenko vede 2:0, přičemž minimálně v druhém případě šlo o velmi sporné rozhodnutí.

„Tu trilogii si zasloužím, protože si myslím, že jsem druhý zápas vyhrála, a také proto, že teď se na to bodoví sudí už budou dívat trochu jinak,“ nechala se slyšet Shevchenko.


„Před třemi lety byla výhra přiřknuta Amandě, a to ještě díky takedownu, který doručila v pátém kole. Ten takedown jsem ovšem začala já, ale protože už šlo o poslední kolo, obě jsme byly unavené a ona je přeci jen o něco těžší, takže skončila na mně. To je podle mě jediný důvod, proč tu výhru dali Amandě,“ vysvětlovala.

Doposud mají obě šampionky domluvené povinné obhajoby, ovšem do budoucna by se vidina jejich třetího vzájemného střetu ztratit nemusela.


„Domnívám se, že to je velice logická volba. Ten zápas dává dokonalý smysl,“ zakončila svou výpověď pro MMA Junkie Shevchenko.


Další články