Sleduj nás

Sean O’Malley: Odveta s Verou? Pro mě je to krok vzad, nejdřív si mě musí zasloužit

Sean O’Malley: Odveta s Verou? Pro mě je to krok vzad, nejdřív si mě musí zasloužit

I navzdory tomu, že s ním prohrál, stále o odvetu nestojí… Alespoň ne hned (když ještě nedává smysl).  

Sean O’Malley byl hostem YouTube kanálu Clyde Aidoo of MMA News, kde byl vyzpovídán o své budoucnosti, která se mimo jiné může týkat i jeho posledního přemožitele Marlona Very. Ten slavného „Sugara“ porazil v prvním kole na TKO.

O’Malley se s touto prohrou prakticky dodnes nesmířil, neboť jí předcházel smolný úraz, který se přihodil jeho noze. Mladý Američan dokonce už tehdy říkal, že tento neúspěch do svého skóre nemůže počítat a svého brazilského protivníka označil za pouhého šťastlivce, jenž by za normálních okolností neměl šanci nikdy vyhrát.


Téže slova potvrdil i po téměř půl roce na zmíněném YouTube kanálu. „Podle mě je Chito Vera pouhý prelims zápasník. Výše ho zařadit nemohou, protože na to nemá potřebné schopnosti ani kvalitu. Osobně cítím, že já sám jsem na mnohem vyšší úrovni, než je on,“ nebral si servítky Sugar.

Odvetu úplně nevylučuje, leč tak snadné to úplně nebude. „Pro mě momentálně odveta nemá žádný smysl. Aby měla, musel by se Vera dostat na nějakou vítěznou sérii. Kdybych se s ním teď utkal, znamenalo by to pro mě akorát velký krok vzad,“ rýpal O’Malley.


Sean O’Malley nechce odvetu v UFC

Marlon Vera naposledy na body prohrál s Josém Aldem, díky čemuž Sugar nabral přesvědčení, že se opravdu jedná o podřadného soupeře. On sám přitom na svou další bitvu teprve čeká a je jenom otázkou, kdy a proti komu se představí.


Další články