Sleduj nás

Schyluje se k válce? Weidman začal vyhrožovat šampionovi Adesanyovi. Slibuje mu peklo!

Schyluje se k válce? Weidman začal vyhrožovat šampionovi Adesanyovi. Slibuje mu peklo!

Chris Weidman není člověk, kterého by spousta lidí brala v posledních týdnech, měsících, ba možná dokonce i letech vážně, přesto mu jedno upřít nelze. Byl to šampion a ví, jak se vypořádat s jistými typy soubojů.

Sám Weidman věří, že zná recept, jak porazit jindy neomylného Israele Adesanyu. Svou taktiku nám již stihl poodhalit, ale jakmile se to dostalo až k samotnému nigerijskému šampionovi, setkalo se to pouze s výsměchem.

„Chrisi, prosím tě, zkus nejprve vyhrát pár zápasů a teprve pak si otevírej hubu,“ napsal Adesanya na svých sociálních sítích k videu, na kterém je vyobrazeno, jak potkal Weidmana v nějakém baru. Nijak ho neoslovil, pouze svým fanouškům během natáčení řekl: „Tomuto šmejdovi rozkopu držku.“


Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. „Je na tobě vidět, jak se přetvařuješ, když jsi mluvil pouze do mobilu, než abys mi to řekl do očí. Sám moc dobře víš, že představuji problém, který sakra nechceš. Totálně bych tě zničil!“ vzkázal mu bývalý šampion, jenž před sedmi lety zastavil skvostnou sérii slavného Pavouka Andersona Silvy. Od roku 2015 se však na jeho kontě začaly hromadit převážně prohry, a to nejen ledajaké, všechny přišly formou KO. Přesto Chris nyní věří, že se konečně začíná zvedat, což potvrdil výhrou na body proti Omarimu Akhmedovi.

Je možné, že by Adesanya chtěl dokončit svou sbírku hvězdných skalpů a uvažoval by o duelu s Weidmanem? Pro tuto chvíli je to vyloučeno, ale vzhledem k tomu, jaké tahy nám v minulosti Dana White ukázal, bychom se už ničemu divit nemohli. Současný plán ovšem zní tak, že Israel ještě jednou svůj pás obhájí, což by mělo být proti vítězi bitvy Cannonier vs. Whittaker, a následně se přesune do polotěžké váhy. Kvůli tomu nejspíše ostrouhá i Paulo Costa s případnou odvetou, pokud se tedy časem Izzy do střední váhy nevrátí.



Další články