Sleduj nás

Šampion Deiveson Figueiredo o tom, jaký soupeř ho nyní nejvíce láká

Šampion Deiveson Figueiredo o tom, jaký soupeř ho nyní nejvíce láká

Brazilský šampion Deiveson Figueiredo má za sebou jednu obtížnou obhajobu, která skončila remízou, a nyní už ví, s kým by se nejraději potkal hned příště.

Vrchnímu muži z nejnižší hmotnostní kategorie se nelíbí zprávy, že jej jeho poslední soupeř mohl porazit. Brandon Moreno se po pěti kolech dočkal remízy, ovšem do velké míry za to mohlo i stržení bodů kvůli nedovolenému kopu šampiona.

„Pokud se na to dívám zpětně, pak mi přijde, že jsem vyhrál všechna kola,“ tvrdí Figueiredo, kterému se nelíbil verdikt sudích, jež zápas hodnotili. „Bohužel nevím, podle čeho to bylo hodnoceno, že mi nedali tu výhru. I s tím odečtem bodů jsem měl vyhrát,“ byl přesvědčený.


Jeho úhel pohledu však nesdílí všichni, a proto je odhodlaný dané zaváhání, dá-li se tomu tak říkat, napravit.

„Moreno podle mě nevyhrál ani jedno kolo, proto nesouhlasím s těmi, kdo říkají, že měl vyhrát dokonce celý zápas. Nemám rád, když o mně lidé pochybují, proto si ze všeho nejvíce přeju odvetu. V ní už nikoho nenechám na pochybách,“ slíbil Figueiredo.


Deiveson Figueiredo je šampionem v UFC

A podobnou myšlenku sdílí i Dana White. Ten ihned na tiskové konferenci prozradil, že se mu utkání velmi líbilo, a protože jsme jednoznačného vítěze nepoznali, bude se pokoušet tuto bitvu naplánovat i podruhé.

Žádné datum druhého boje zatím stanoveno nebylo, a to i z toho důvodu, že chce nechat oba bojovníky odpočinout.


„Ti chlápci právě předvedli pekelnou pětikolovou show, nechte je chvíli odpočinout. Ať si vezmou tolik času, kolik jenom chtějí,“ reagoval Dana White na dotaz, kdy by se mohla odveta uskutečnit.


Další články