Sleduj nás

Romero, Anderson i Johnson znají v Bellatoru soupeře aneb Bývalí velikáni UFC se chystají do akce

Romero, Anderson i Johnson znají v Bellatoru soupeře aneb Bývalí velikáni UFC se chystají do akce

Bellator právě odhalil soupisku pro grand prix v polotěžké váze. Účastnit se jí budou tři bývalé hvězdy UFC i sám šampion Vadim Nemkov či jeho předchůdce Ryan Bader.

Skvělá MMA show nás nemusí nutně čekat jenom pod křídly UFC, nýbrž i v konkurenčním Bellatoru, kam se v poslední době přesunulo několik zajímavých zápasníků.

Fanoušky oblíbený Yoel Romero se zde připojil k navrátilci Athonymu „Rumble“ Johnsonovi, s nímž zde svede debutový duel. Právě po tomto souboji celá široká veřejnost nejvíce volala a právem se ho dočkala.


Svůj druhý zápas pod taktovkou Bellatoru si na konto připíše Corey Anderson. Tomu bude tanečního parťáka dělat Dovletdzhan Yagshimuradov. A chybět v pavoukovém typu turnaje nebude ani bývalý šampion dvou hmotnostních kategorií Ryan Bader, proti kterému se postaví Lyoto Machida.

Corey Anderson a další hvězdy se chystají na zápasy v MMA


Velkou pozornost na sebe bude vztahovat i nynější šampion Vadim Nemkov. Ten se postaví proti Philu Davisovi, a pokud jej porazí, půjde na lepšího z dvojice Romero vs. Johnson.

Jak máme tedy možnost vidět, čeká nás spousta napínavých a vzrušujících soubojů. Ty se uskuteční 9. a 16. dubna. Druhé kolo bude na programu v červenci a samotného finále se dočkáme v říjnu.


Další články