Sleduj nás

Robert Whittaker reaguje na Adesanyovo odmítnutí

Robert Whittaker reaguje na Adesanyovo odmítnutí

Robert Whittaker není spokojený s tím, že ho Israel Adesanya veřejně odmítl. Bere to však jako chlap.

Bývalý šampion střední váhy se těšil, že když porazil Darrena Tilla a Jareda Cannoniera, tak se bude moct o titul utkat znovu. Následně se však vynořil Israel Adesanya a řekl, že s Whittakerem už bojovat nechce, neboť pro něj tento bojovník nepředstavuje žádné nebezpečí. Místo toho by rád dal šanci právě Tillovi…

„The Reaper“ se cítil danou reakcí zklamán, ale moc dobře chápe, že sám je příliš malý člověk na to, aby mohl něco změnit. „Víte, Dana White a Izzy jsou dvě osobnosti, které řídí tuhle show. A pokud nechtějí, abych šel o titul, nemohu s tím nic udělat,“ přiznával australský zápasník.


Podstatné je zajistit rodinu… „Musím bojovat, protože to je má práce. A já vlastně mám rád to, čím se živím. Potřebuji nasytit rodinu, a proto budu dřít tvrdě,“ říkal Whittaker, jehož nyní čeká duel s Kelvinem Gastelumem. Ten nahradil absentujícího Paula Costu, jenž se ještě nevzpamatoval z následků koronaviru.

Aby se „The Reaper“ dostal ke své vysněné šanci, budou se muset uskutečnit dvě věci. Darren Till bude muset prohrát s Marvinem Vettorim a on sám bude muset porazit Kelvina Gasteluma. Teprve pak s trochou štěstí nigerijský šampion jeho pobídku přehodnotí.



Další články