Sleduj nás

Rafael Dos Anjos po vítězství ve Vegas prohlásil, že chce zápas o titul s McGregorem

Rafael Dos Anjos po vítězství ve Vegas prohlásil, že chce zápas o titul s McGregorem

Vyzyvatel lehké váhy Rafael Dos Anjos se díky své včerejší výhře proti Paulu Felderovi na turnaji UFC Vegas 14 zase o trošku přiblížil k zápasu s Conorem McGregorem.

Dos Anjos také následně sdělil informace ohledně situace kolem lehké váhy. „Jestli Khabib opravdu odešel do důchodu, myslím si, že zápas o titul si zasloužím já a Conor. My dva jsme teď jediní bývalí šampioni divize, ostatní jsou jenom bývalí dočasní šampioni. Myslím si, že tento zápas dává největší smysl.”

Conor McGregor na svém Twitteru záhy sdílel odpověď na Rafaelův pozápasový rozhovor a zároveň vyjádřil respekt zápasníkům hlavního zápasu večera se slovy: „Respekt oběma borcům, díky kterým se tento večer mohl uskutečnit. Skvělý zápas! Určitě jdu do toho.”


Tímto dal Conor najevo, že o zápas s Dos Anjosem má také zájem, a proto je více než pravděpodobné, že pokud dá UFC oprávnění a schválí tuto bitvu, půjde o opravdu zajímavý zápas.

Duel Dos Anjos vs. McGregor byl naplánovaný už jednou, když byl ještě Rafael Dos Anjos šampionem lehké váhy. Kvůli zranění však Rafael odstoupil. „Dustin půjde jako první, ale pak jsem pro všechny výzvy,” ujistil McGregor své fanoušky na sociálních sítích.



Další články