Sleduj nás

Rád bych bojoval s Covingtonem, tvrdí Thompson. Údajně na něj má výherní recept

Rád bych bojoval s Covingtonem, tvrdí Thompson. Údajně na něj má výherní recept

Stephen Wonderboy Thompson by se rád dostal k titulové bitvě, kterou by mu mohla zaručit výhra nad dalším vysoce postaveným soupeřem v žebříčku.

Poté, co Colby Covington odmítl zápasit s Leonem Edwardsem, se nám svým způsobem odhalil scénář, jakého bychom se v rámci velterové váhy UFC mohli dočkat.

Edwards momentálně vyrukuje na Belala Muhammada, šampion Usman by zjevně měl svůj pás obhajovat proti Jorgemu Masvidalovi a Stephen Thompson by se teoreticky mohl střetnout s Colbym Covingtonem či Gilbertem Burnsem.


Protože by rád Wonderboy bojoval hned a Colby již od září vyčkává na novou výzvu, je možné, že by se tento typ souboje mohl líbit i UFC. A vítěz by pak případně mohl dostat novou titulovou šanci.

Colby Covington má nového soupeře v UFC


„Sakra, moc rád bych se utkal s Covingtonem,“ řekl Thompson. „Myslím si, že by to byl dobrý test mých dovedností, zejména pak mé obrany proti strhům. Pokud se mám jednoho dne střetnout s Usmanem, což je podle mě v současné chvíli nejlepší veltr, tak musím porazit i Covingtona,“ domnívá se.

„Colby je znám pro svoje výtečné kardio, ale to mám i já. Však ani já se vůbec neunavím, a navíc mám lepší postoj. Domnívám se, že bych měl vyhrát. Věděl bych, jak proti němu bojovat, už jsem se střetl s mnohými skvělými wrestlery,“ podotýkal Wonderboy.


Další články