Sleduj nás

Prohra s Volkanovskim? Už mě to neštve, přiznává Holloway. A tohle je důvod

Prohra s Volkanovskim? Už mě to neštve, přiznává Holloway. A tohle je důvod

Max Holloway odhalil zásadní důvod, který z něj po prohře nad Alexanderem Volkanovskim dělá vítěze.

Psal se tehdy 12. červenec minulého roku, když se uskutečnil turnaj, jehož byly součástí tři titulové duely. V jednom z nich nastoupil i dnes už bývalý šampion pérové váhy Max Holloway, který k překvapení mnohých lidí prohrál na body.

O tomto výsledku se ještě dlouho mluvilo, Dana White dokonce navrhoval okamžitou trilogii, ale nakonec jen sklopil hlavu a rozhodl se pokračovat dál. Hořkost v Maxových ústech ještě nějaký čas zůstávala, ale postupně se úplně rozpustila.


„Je pro mě těžké se ještě zlobit,“ uvádí Holloway. „80-90 % lidí si totiž myslí, že jsem ten zápas vyhrál. A co je pro mě podstatný, nemyslí si to jenom fanoušci, ale i zápasníci, jako jsou Nate Diaz, Dustin Poirier, Justin Gaethje nebo Jorge Masvidal,“ těšilo ho.

„Nesmím opomenout ani trenéra Georgese St.Pierra Firase Zahabiho anebo velkého rozhodčího Johna McCarthyho. Tedy muže, který tato pravidla vytvářel. S těmito ohlasy se nemůžu na výsledek posledního zápasu vůbec zlobit,“ doplňoval havajský borec, jenž se už tento víkend v kleci střetne s Calvinem Kattarem.



Další články