Sleduj nás

Překvapení na obzoru! Jaká organizace jeví intenzivní zájem o podpis Overeema s Dos Santosem?

Překvapení na obzoru! Jaká organizace jeví intenzivní zájem o podpis Overeema s Dos Santosem?

Od jejich propuštění z UFC uběhlo sotva pár hodin a už mají na stole první vážnou nabídku!

Alistair Overeem a Junior Dos Santos se stali posledními dvěma obětmi, kterým UFC ukázalo dveře. Jejich jména jsou ovšem natolik velká, že nemuseli čekat extra dlouho, než o ně byl projeven zájem od konkurence.

Protože věk nelze zastavit, MMA pro spoustu kdysi slavných bojovníků dnes už není. Spousta zápasníků projevuje emoce zkusit si box a v tomto ohledu začíná budit velký zájem organizace Bare Knuckle FC, která provozuje boxerské souboje bez rukavic.


David Feldman chce do své organizace hvězdy UFC

Junior Dos Santos ještě nechce končit

Prezident BKFC David Feldman už dokonce promluvil o tom, že když viděl, že UFC uvolnilo dvě obří jména, tak neváhal ani chvilku. „Zatím nemáme reakce, ale už teď jevíme o oba bojovníky velký zájem. Oslovili jsme jejich management a uvidíme, jaké odpovědi se nám dostane,“ oznámil.


Junior Dos Santos již během rozlučkového proslovu oznámil, že ještě kariéru zalomit nehodlá a určitě bude pokračovat. V případě Alistaira Overeema bude toto rozhodnutí o něco složitější, neboť jediným jeho cílem byl právě titul v UFC. Toho se však už nedočká a zatím není vůbec jisté, zdali bude připravený na další tvrdou bojovou anabázi.

Nutno ovšem dodat, že BKFC svým bojovníkům dobře platí a jejich zápasy jsou stále populárnější. Nabídka na jejich stoly tedy mohla přiletět velmi lákavá.


Další články