Sleduj nás

Překvapení! Adesanya chtěl podle trenéra hned po Blachowiczovi seknout Miocice

Překvapení! Adesanya chtěl podle trenéra hned po Blachowiczovi seknout Miocice

Israel Adesanya nás celou dobu balamutil, že ať už dopadne jeho zápas s Janem Blachowiczem jakkoliv, tak se vrátí do střední váhy. Ve skutečnosti měl dle odhalení svého trenéra za lubem mnohem větší věci.

Podle svědectví Eugena Baremana, trenéra nigerijské hvězdy, se měl Adesanya ihned po případné výhře nad Janem Blachowiczem přesunout do váhy těžké, kde měl usilovat o zápas se Stipem Miocicem. Právě v této kategorii se později mohl utkat i s obávaným Jonem Jonesem.

„Původně jsme chtěli získat pás polotěžké váhy a pak se vydat ihned nahoru pokusit se přepisovat historii,“ naznačoval Bareman, že Israel chtěl být tím prvním bojovníkem, který by držel tituly ze tří hmotnostních divizí.


„Israel a Francis jsou přátelé, nikdy by proti sobě nešli, ale plánovali jsme, že kdyby Stipe svůj titul obhájil, stoprocentně bychom okamžitě vyrazili proti němu,“ přiznával.

A časem by údajně bylo možné měření sil s Jonem Jonesem. „Jon nebyl v našich plánech pro současnou chvíli, ale kdyby šlo vše dobře, mohli jsme se s ním utkat na konci roku,“ podotýkal Bareman.


Ani jedna ze zmíněných verzí však nevyjde. Israel Adesanya potvrdil, že se nyní definitivně vrací do střední váhy, kde bude usilovat o obhajobu svého pásu proti Darrenu Tillovi. Ten však nejprve musí přemoct Marvina Vettoriho, aby si svou šanci zasloužil.


Další články