Sleduj nás

Pokud porazím Feldera, zápas s McGregorem pro mě bude dávat největší smysl, domnívá se dos Anjos

Pokud porazím Feldera, zápas s McGregorem pro mě bude dávat největší smysl, domnívá se dos Anjos

Bývalý šampion z divize lehké váhy Rafael dos Anjos si už začíná malovat plány pro budoucnost. A ty zahrnují již dříve zrušený zápas s irským navrátilcem Conorem McGregorem.

Na dos Anjose už tento víkend čeká důležitá bitva, která se měla původně konat proti nadějnému Islamu Makhachevovi. Toho však skolila infekce a v roli náhradníka se tak objevil Paul Felder.

Brazilsko-americký bijec si tak užije lukrativní přestřelku v postoji, v níž se po dvou nezdarech opět pokusí vrátit na vítěznou vlnu. A zdali se mu to podaří, bude možná rovnou chtít jít o titul. A to z jednoho prostého důvodu.


„Poté, co Khabib ukončil kariéru, zůstala naše divize (lehké váhy) velmi otevřená. Tony Ferguson byl jen prozatímní šampion, Dustin Poirier byl jen prozatímní šampion a rovněž i Justin Gaethje byl jen prozatímní šampion. Jediní dva regulérní šampioni, co tu zůstali, jsme já s Conorem McGregorem. Proto bychom se zrovna my měli utkat,“ vysvětlil Rafael dos Anjos svou myšlenku.

„Nechci být jen dalším fighterem v žebříčku, chci mít na sobě opět připnutý pás. Jsem velice soutěživý chlápek s myslí ostrou jako břitva. Mám mentalitu šampiona,“ předeslal Anjos.



Další články