Sleduj nás

Petr Yan odhalil, kdo byl nejnáročnější soupeř, jakému kdy čelil

Petr Yan odhalil, kdo byl nejnáročnější soupeř, jakému kdy čelil

I když se nový král bantamové váhy doposud jeví jako neomylný, i on zažíval při cestě na vrchol perné chvilky. Extra potíže mu nadělal obzvláště jeden soupeř.

„Možná se to nezdá, ale mým nejtěžším protivníkem byl doposud José Aldo,“ odhalil Petr Yan, přičemž ukazoval na svého posledního soupeře, po jehož skalpu získal pás šampiona.

„Jako první ze všeho to pro mě byl velice emotivní a stresující fight, protože šlo o titul a protože jsem stál proti legendě tohoto sportu. A jako druhé to bylo náročné i proto, že jsem s Aldem v roce 2016 trénoval. Moc dobře jsem věděl, jak nebezpečný umí být. Může vám dá KO jakýmkoliv úderem,“ vzdával Yan hold svému bývalému parťákovi.


Nakonec vše dopadlo tak, že ruský bojovník vyhrál v pátém kole na TKO. Rozhodnutí sudího bylo však dle poraženého Brazilce velmi unáhlené. Prý byl schopný i nadále pokračovat.

„V samotném závěru dne to musíme brát trochu s rezervou. Já nebyl tím, kdo přišel do Josého váhové kategorie, to on přišel za mnou. Byla to dobrá bitva. Oba dva jsme se nakonec rozloučili jako přátelé,“ doplňoval Yan.



Další články