Sleduj nás

Paulo Costa využívá momentu a vysmívá se poraženému Adesanyovi

Paulo Costa využívá momentu a vysmívá se poraženému Adesanyovi

Paulo Costa si prohru svého posledního přemožitele dozajista užil.

Karta se na malý okamžik obrátila a i Israel Adesanya poznal, jaké to je, když si stoupne na stranu poražených. Tohoto momentu se rozhodl využít Paulo Costa, který nigerijskému šampionovi vrátil úder.

„Tak co, hubeňoure, taky jsi byl během zápasu opilý?“ tázal se brazilský bijec skrze své sociální sítě Izzyho v jednom ze svých posledních příspěvků.


Důvod, proč takto Costa reagoval, je evidentní. Adesanya mu před pár dny připomněl, že mu nakopal zadek a pouze jeho ego tuto porážku neumí přijmout. Všechny ty řeči ohledně alkoholu a zraněních považuje za výmluvy. 

Muskulaturní bijec s jihoamerickými kořeny rozfoukává tento oheň nenávisti záměrně. Chce se totiž v co nejbližší době s šampionem dočkat odvety, aby všem dokázal, že jej v prvním zápase skutečně doprovázela jen blbá shoda náhod.


„Nikdo z vás neví, co mě před tím duelem potkalo, ale nechci se vymlouvat. Napodruhé už budu sám sebou a Izzymu urvu hlavu!“ sliboval Costa, který se odvety skutečně může dočkat. Nejprve však musí porazit Roberta Whittakera.


Další články