Sleduj nás

Ortega: Prohra s Hollowayem je tím nejlepším, co mě mohlo potkat

Ortega: Prohra s Hollowayem je tím nejlepším, co mě mohlo potkat

Říká se, že prohry člověka posouvají kupředu. A totéž nastalo i v případě Briana Ortegy.

S „T-Citym“ jsme se naposledy mohli vidět loni v říjnu, když skvostným a jednoznačným výkonem smetl Korejskou Zombie. Ta se v utkání vůbec nemohla dostat do svého obvyklého tempa, a navíc příliš nechybělo, aby byla ukončena před limitem.

Brian Ortega je za vše vděčný porážce s Maxem Hollowayem. Před více než dvěma lety podlehl bývalému šampionovi po čtvrtém kole na TKO a v daném duelu inkasoval rekordní počet úderů. Ukázalo se, že v jeho stylu byly díry, ačkoliv si myslel, že je téměř dokonalý.


„Prohra s Maxem je tou nejlepší věcí, která mě mohla potkat. Ukázalo mi to, že v mém stylu jsou mezery, které jsem musel vyplnit. Je to něco, co nevidíte, pokud vyhráváte,“ vysvětloval třicetiletý bojovník z řad pérové váhy.

„Měl jsem štěstí, že jsem si složil nový tým, skvělý tým, který mi pomohl ty chyby napravit. Společně jsme pokryli všechny díry a nyní i sám cítím, že jsem zpátky na správné cestě,“ doplnil Ortega, jenž se možná v budoucnu dočká s Hollowayem odvety.


Než se ovšem T-City dočká své „vysněné“ odvety, bude se muset vypořádat s šampionem Alexanderem Volkanovskim. S tím se měl původně utkat příští víkend, jejich zápas byl ovšem vlivem koronaviru odložen. Nový termín prozatím není znám.


Další články