Sleduj nás

Ortega bude jedním z našich nejlehčích soupeřů, věří manažer Korejské Zombie

Ortega bude jedním z našich nejlehčích soupeřů, věří manažer Korejské Zombie

Již tento víkend se konečně dočkáme velmi dlouho vyhlížené bitvy mezi navrátilcem Brianem „T-City“ Ortegou (14-1) a Chang Sung „Korean Zombie“ Jungem (16-5). Půjde o atraktivní a vyrovnanou podívanou, nebo jednostrannou záležitost? Manažer Korejské Zombie věří v druhý zmíněný scénář.

Pomalu to vypadalo, že se na Briana Ortegu lepí jedna smůla za druhou. Už dva roky se neobjevil v kleci a pokaždé, když se mohl vrátit, jej něco zastavilo. Teď už se ovšem zdá, že se svého zápasu dočká, i když ho opět žádná lehká zkouška nečeká.

„Máme pro Briana připraveného něco speciálního!“ pochlubil se hned na úvod Jungův manažer. „Viděli jsme mnoho záznamů jeho fightů a můžeme říct, že náš striking je na úplně jiné úrovni. Je v tom opravdu masivní rozdíl,“ říkal přesvědčivě.


Podstatná bude hlavně jedna věc. „Jako všude jinde, i zde si budeme muset hlídat distanc. A pokud nám to vyjde dobře, nedostane Ortega příležitost k tomu, aby použil svoje jiu jitsu. Zombie dozajista vyhraje na KO,“ předpovídal manažer korejského borce, jehož všechny zápasy zpravidla končí před limitem. Naposledy to odnesli Frankie Edgar a Renato Carneiro.


Další články