Sleduj nás

O’Malleyho bublina brzo splaskla, směje se Cejudo. V čem vidí jeho největší slabinu?

O’Malleyho bublina brzo splaskla, směje se Cejudo. V čem vidí jeho největší slabinu?

Dnes už vysloužilý král dvou váhových divizí sleduje dění v UFC převážně z pohodlí domova, odkud si občas neodpustí pár připomínek. A jedna taková směrovala k Seanovi O’Malleymu.

Kolem Sugara se ještě prakticky nedávno tvořilo velké „hype“. Spousta lidí jej pasovala do role šampiona a někteří se dokonce domnívali, že se v bantamové váze nenajde nikdo, kdo by jej mohl porazit.

Pouze Henry Cejudo se stavěl proti proudu a tvrdil, že je vše jen otázkou času, než někdo proti Seanovi použije vlastní medicínu.


Henry Cejudo říká svůj názor v UFC

„Problém u O’Malleyho je v tom, že je měkkej, proto jeho bublina tak rychle splaskla. On je tím typem, který rád rozsévá bolest, ale už ji sám nerad přijímá,“ vysvětloval „Triple C“.


„Ještě, než začal O’Malleyho zápas, napsal jsem jeho soupeři (Marlonovi Verovi), aby to tahal do klinče nebo aby se zaměřil na Seanovu přední nohu. Řekl jsem mu, aby ho nahulil těmi nejtvrdšími kopy do lýtka. A podívejte se, co se stalo a jak to dopadlo,“ vzpomínal Cejudo na prohru, kterou dodnes Sugar nemůže překousnout.

„Podle mě O’Malley uvěřil té slávě kolem sebe a nakonec se v ní utopil. Teď se však ukázalo, že pokud se proti němu postaví soupeř, co se ho nezalekne a bude ho takhle tvrdě okopávat, bude s ním mít problémy. A šampiony se přitom stávají lidé, co se umí poprat s nepřízní osudu i nepříznivými situacemi,“ uzavíral Cejudo.


Další články