Sleduj nás

O’Malley, třes se! Nurmagomedov si jde pro tebe! Dočkáme se v budoucnu epické bitvy?

O’Malley, třes se! Nurmagomedov si jde pro tebe! Dočkáme se v budoucnu epické bitvy?

Sotva Sean O’Malley (12-1) poznal první porážku ve své kariéře a už brzy by mohl utržit druhou.

O pětadvacetiletého amerického bojovníka totiž jeví zájem Khabibův bratranec Umar Nurmagomedov (12-0), který se podobně jako jeho starší rodinný příslušník může pochlubit precizně propracovaným wrestlingem. A právě to je disciplína, kde spousta lidí (včetně Cejuda) věří, že v ní bude mít O’Malley problémy.

„Nemůžu se dočkat, až si vyšlapu cestu nahoru,“ chopil se slova Umar, kterého v říjnu teprve čeká debut v UFC. Jeho sebevědomí mu však dovoluje pomýšlet na ty nejvyšší cíle už nyní.


omalley_vera

„Rád bych si udělal na někom jméno a Sean O’Malley je rozhodně jedním z těch, na kterých to lze provést,“ odhaloval čtyřiadvacetiletý ruský bojovník, který vtipně poukazoval na to, že „Sugar“ ještě nepatří ani do nejlepší patnáctky žebříčku bantamové váhy, a tudíž to k němu jako čerstvý debutant nemá příliš daleko.


Kromě O'Malleyho je ovšem ochotný přijmout zápas s kýmkoliv. „Budu vždy bojovat s tím, koho přede mě UFC postaví. Bantamová váha má v tuto chvíli spoustu velkých jmen, jako jsou TJ Dillashaw, Jose Aldo, Marlon Moraes nebo Frankie Edgar. Zatím jsou ode mě daleko, ale jednou se spolu setkáme,“ předpovídal.

Na doposud neporaženého Umara Nurmagomedova bude čekat na UFC 254 (24. října) Sergey Morozov (16-4). Vůbec poprvé se tak s ním setkáme na té vrcholné scéně a rovnou zjistíme, jak se s ní dokáže popasovat. 


Další články