Sleduj nás

Odveta s Rockholdem? Nejprve by si mě měl zasloužit, popichuje Weidman

Odveta s Rockholdem? Nejprve by si mě měl zasloužit, popichuje Weidman

V posledních dnech se do éteru dostala informace, že by mohlo dojít na střet dvou bývalých šampionů střední váhy.

Pětatřicetiletý Luke Rockhold (16-5) projevil zájem opět se střetnout se svým o rok starším kolegou Chrisem Weidmanem (15-5), jehož porazil před pěti lety na TKO.

Oba bojovníci od této chvíle načali spíše tu méně úspěšnou část své kariéry, kdy jejich výkony začaly upadávat a na jejich kontech se začaly hromadit porážky. Zejména u Chrise zde mluvíme o pěti prohrách ze sedmi zápasů.


Chris Weidman vyžaduje odvetu v UFC

Jak postupně plynul čas a objevily se zprávy o souboji, jenž by momentálně mohl dávat smysl a který by se mohl nést na nádechu nevyřízených účtů, rozhodl se Weidman všechny spekulace dementovat.


„Upřímně netuším, co by mi ta odveta dala. Je to fight, který bych mohl zpátečně vyhrát, ale vůbec mě to neláká,“ upozorňoval bývalý šampion, jenž ve své nejlepší formě dvakrát za sebou porazil Andersona Silvu.

„Luke se vrací z důchodu. Myslím si, že by měl nejdříve bojovat s někým, kdo ho posune v žebříčku, aby pak mohl pomýšlet na střet se mnou. Já tu jsem, abych se měřil s těmi nejlepšími. Do svého dalšího zápasu chci soupeře, který je v rankingu nade mnou,“ doplňoval Weidman, který možnost odvety úplně nezavrhoval, pouze by si ji nepřál hned.


Další články