Sleduj nás

Nová smlouva? Upřímně netuším, co bude, přiznává Pettis, který čeká, zda mu UFC hodí záchranné laso

Nová smlouva? Upřímně netuším, co bude, přiznává Pettis, který čeká, zda mu UFC hodí záchranné laso

Bývalý šampion Anthony Showtime Pettis se svým posledním zápasem vybojoval ze smlouvy, kterou měl s UFC. A sám nedokáže říct, zdali dojde k jejímu prodloužení. Čas mu napoví.

Anthony Pettis si kdysi sice sáhl na titul šampiona lehké váhy, nicméně pak od roku 2014 nezažil žádnou sérii, která by čítala dvě výhry v řadě. Toto prokletí se mu podařilo zlomit až nyní na Fight Night turnaji v Las Vegas, když na body přemohl Alexe Morona.

Vzhledem k tomu, že UFC čeká velká čistka soupisky, se nedá s určitostí říct, zdali si Showtimea ve svých řadách i nadále ponechá. Sám třiatřicetiletý bojovník se však touto nejistotou stresovat nehodlá.


„Duel s Moronem byl tím posledním, co jsem měl ve smlouvě. Upřímně netuším, co bude dál. Vím jen to, že si chci užít dovolenou,“ řekl Pettis chvíli po svém vyhraném zápase.

„Podívejte se na mého bratra, také byl kdysi v UFC. Samozřejmě, že to tu mám rád, ale opravdu nevíme, co bude zítra. Mám agenta, co se o to zkusí postarat,“ přibližoval.


Anthony Pettis mluví o nové smlouvě v UFC

„Rád bych se v budoucnu vrátil zpět do lehké váhy. Myslím, že to je moje kategorie a mým cílem je, abych se pokusil stát lepší verzí sebe sama. Chci jít krok po kroku,“ dodával Pettis, jenž momentálně bude tedy vyčkávat, zdali tyto kroky bude moct provádět pod taktovkou UFC.


Další články