Sleduj nás

Ngannou: Miocic je legenda a nejlepší těžká váha všech dob, byla pro mě čest s ním sdílet oktagon

Ngannou: Miocic je legenda a nejlepší těžká váha všech dob, byla pro mě čest s ním sdílet oktagon
Nový šampion těžké váhy plel na svého předchůdce jen samou chválu.

I když se v kleci pobijí jako psi, je pěkné vidět, že si po samotném zápase vzdají hold. Totéž bylo k vidění i v našem případě během hlavního duelu turnaje UFC 260.

Francis Ngannou sice svrhnul bývalého šampiona z trůnu, ale rozhodně nemohl zpochybnit to, co Miocic za celou svou kariéru dokázal. Byla to vskutku famózní jízda.


„Vím, že mě čeká ještě dlouhá cesta, abych dokázal to, co dokázal Stipe,“ chválil Francis svého protivníka. „Všichni víme, čeho v tomto sportu dosáhl, zejména v naší divizi. I nadále to je nejlepší těžká váha všech dob.“

„Řekl jsem mu to ještě hned v kleci, že pro mě byla čest s ním sdílel oktagon. Velmi mu děkuji za to, že mi dal tuhle příležitost. Dal mi šanci bojovat s pravým GOAT naší divize. Skutečně moc si toho vážím,“ dodal.


Ngannou zároveň podotkl, že bude-li Stipe chtít, nabídne mu trilogii. Záležet má jak na něm, kolik bude potřebovat času na odpočinek, tak i na UFC.

„Těžká váha poslední dva roky stagnovala a já bych byl rád aktivním šampionem. Rád bych stihl ještě dva fighty v tomto roce,“ podotkl kamerunský Predátor, který se nebrání brzkému návratu do klece.


Další články