Sleduj nás

Ngannou? Kdepak! Georges St.Pierre označil za nejděsivějšího muže v UFC někoho úplně jiného

Ngannou? Kdepak! Georges St.Pierre označil za nejděsivějšího muže v UFC někoho úplně jiného
Francis Ngannou je sice člověkem, který v poslední době nahání největší hrůzu, ale podle Georgese St.Pierra by se lidé měli bát zcela někoho jiného.

Uznávaná kanadská MMA legenda byla posledním hostem podcastu známého komentátora Joeho Rogana, kde byla tázána, zdali se přeci jen ještě jednoho dne nehodlá vrátit a co říká na výkony obávaného Predátora Francise Ngannoua. Odpověď byla více než překvapivá.

„Francis je zvíře. Ten výkon, který předvedl proti Stipemu, byl velice dobrý a velmi vyspělý. Co se ale celkového pořadí nejděsivějších chlápků týče, na samotný vrchol bych ho nezařadil,“ uvedl GSP.


„Podle mě je nejděsivější Khabib, protože nad vámi dominuje. Nejenže vás porazí herně, ale navíc vás zničí psychicky, a to je dle mého to nejhorší, co se vám může stát. Takže pro mě je hlavním strašákem celého MMA právě Khabib,“ pokračoval St.Pierre, který si je dobře vědom toho, že se Nurmagomedov už nachází v důchodu.

Za určitých okolností by nabídku k zápasu s ním prý ale stále přijal. „Víte, kdybych byl na tréninku a přišel tam za mnou Dana White se smlouvu, tak ji okamžitě podepíšu. Ale když jste pak doma, tak se vám to rozleží v hlavě a vy si přemýšlíte nad svým věkem a dalšími blbostmi, tak už byste do toho nešli,“ dodával GSP, který připomněl, že jisté choutky k návratu stále má, jenže dost váhá.


Další články