Sleduj nás

Návrat Pudilové do UFC? Nic nereálného, myslí si trenér Ilja Škondrič

Návrat Pudilové do UFC? Nic nereálného, myslí si trenér Ilja Škondrič

Lucie Pudilová se snaží v bratislavském OFA gymu nalézt nejen svou motivaci, ale i starou formu, kterou disponovala během svých začátků v UFC. A kdoví, podle trenéra by se tam jednou mohla i vrátit.

Zdali tento cíl bude možné znovu naplnit, to prý ukáží až zápasy, které Lucka svede pod vlajkou Oktagonu, kde oficiálně odmlátila zatím jeden duel. Ten vyhrála na body, čímž přetrhla svou negativní sérii.

„Myslím si, že když UFC uvidí u Lucky progres a když bude dostávat kvalitní soupeřky, na které v Oktagonu určitě narazí, tak je její návrat rozhodně možný,“ uvedl trenér Ilja Škondrič pro portál fightclubnews.


A co se kvalitních protivnic týče, na výběr bude mít třeba Terezou Bledou nebo Lucii Szábovou. Ještě předtím se však bude muset vypořádat s neméně kvalitní polskou válečnicí Martou Waliczek, s níž se Pudilová utká už na Oktagonu 21.

Lucie Pudilová se chce vrátit do UFC


„Lucka je skromná dívka, která není příliš výřečná. Přijde do gymu a všechno si odmaká na sto až sto jedna procent. Co se sportovní stránky týče, je to velmi zapálený člověk,“ chválil Škondrič odhodlání příbramské zápasnice.

„Pokud by měla jít jednou o titul, tak by se mohla utkat právě se Szábovou nebo Bledou. Teď nás ovšem čeká kvalitní Polka, tak uvidíme, jak to celé dopadne,“ dodával Škondrič.


Další články