Sleduj nás

Nate Diaz promluvil o své budoucnosti. Jaké změny plánuje a kdo jsou jeho vysnění soupeři?

Nate Diaz promluvil o své budoucnosti. Jaké změny plánuje a kdo jsou jeho vysnění soupeři?

Nate Diaz se konečně po více než roce odhodlal k veřejnému interview, kde nastínil své bojové plány.

Dobrá zpráva hned na úvod je, že ještě zdaleka není se svou kariérou hotov, ačkoliv nebyl v poslední době zrovna nejaktivnější. Jak ovšem prohlásil Dana White, že s ním počítá v lehké váze, tak to zřejmě nevyjde.

„Nebudu zápasit v lehké váze!“ řekl Diaz Helwanimu. „Chci jít do veltru, ale tam nemám soupeře. Proto si budu muset počkat, až těm klukům z lehké váhy narostou koule a přijdou za mnou do veltru,“ odhaloval svůj plán.


Fanoušci si ze všeho nejvíce přáli vidět Nateův duel s Tonym Fergusonem, což i sám White potvrzoval. Sám stocktonský rváč ovšem jeví jiné choutky.

„Mám zájem o bitvu s Charlesem Oliveirou a Dustinem Poirierem. Mám rád vítěze. Já sám jsem vítěz, s nikým jsem ještě neprohrál,“ uváděl a poukazoval přitom na dvě konkrétní jména.


Nate Diaz plánuje další zápas v UFC

Zatímco mladší z bratrů Diazů se do oktagonu UFC podívá, ten starší, ač trénuje, na nějaký comeback podle šéfa organizace už nemá. Nerad by ho zařazoval zpátky na bojovou listinu, neboť mu nepřijde ve formě. Nick ovšem nehodlá polevit a na svém nároku trvá, tak uvidíme, jak to ještě celé dopadne.


Další články