Sleduj nás

Na zápas s Gaethjem počítáme s třemi scénáři, říká Khabibův trenér. Jeden zní i pět kol v postoji

Na zápas s Gaethjem počítáme s třemi scénáři, říká Khabibův trenér. Jeden zní i pět kol v postoji

Khabib si myslí, že svého soupeře ukončí, Gaethje se domnívá, že i on svého soupeře ukončí, ale pak tu máme ještě jednu logickou předpověď, kterou nám propůjčil trenér Javier Mendez.

Vrchní kouč z American Kickboxing Academy a zároveň Khabibův trenér se v rozhovoru pro Submission Radio upřímně vyjádřil k tomu, že na zápas s Gaethjem počítá se třemi scénáři. A upřímně ze všeho nejvíc doufá, že vyjde hned ten první. Ruku do ohně by však za to nedal.

„První scénář, ve který ze všeho nejvíce doufám, je ten, že se nám podaří Justina vzít na zem. A až ho dostaneme na zem podruhé, tak uvidíme, jak se bude cítit. Myslím si, že v takovémto případě bude zápas v naší režii,“ poodhaloval Mendez.


Pak nastínil i druhý potenciální průběh. „Druhá možnost je, že se nám Justina nepodaří vzít na zem, i když to budeme zkoušet, a tak nás bude čekat pětikolová bitva, na kterou jsme připraveni. Stejně tak bude připraven i Justin bojovat pět kol,“ domníval se.

Javier Mendez nastínil, jak bude vypadat Khabiba zápas v UFC


A pak je tu ještě třetí varianta… „Třetí scénář je takový, že zápas skončí KO,“ uvedl Mendez, přičemž neřekl, zdali padne od jeho svěřence, nebo od protivníka. „Každopádně si myslím, že tahle verze je ta nejméně pravděpodobná ze všech tří. Neříkám, že je to nemožné, protože v bojových sportech se může stát cokoliv, ale mně osobně to nepřijde tak vysoce pravděpodobné.“

Na závěr si už jen Khabibův kouč tipl výsledek. „Pevně věřím, že nám vyjde hned ten první scénář, že Justina dostaneme na zem a uvidíme, jak se bude tvářit po druhém takedownu. Počítáme také s tím, že nás klidně může čekat pětikolová válka.“


Další články