Sleduj nás

Muradov: Vím, že jsem se připravoval víc než můj soupeř a výhru chci také více než on

Muradov: Vím, že jsem se připravoval víc než můj soupeř a výhru chci také více než on

Makhmudovi Muradovi se před příštím zápasem změnilo jméno soupeře, ale on sám si z toho hlavu nedělá. Cíl je už od počátku jasný.

Uzbecko-český zápasník se vydá vstříc svému třetímu duelu pod křídly UFC, kde se již příští víkend utká s americkým ranařem Kevinem Hollandem. Oproti původnímu soupeři Krzysztofovi Jotkovi se jedná o něco náročnější zkoušku, přesto Mach věří, že se s ní popasuje.

„Vím, že jsem se připravoval víc než můj soupeř a chci výhru víc než on. Už proto, že reprezentuji Uzbekistán i Česko. Každý zápasník reprezentuje jen jednu zemi, já reprezentuji dvě,“ zdůrazňoval svá často opakovaná slova Muradov, který opět očekává podporu dvou zemí, a proto chce ze sebe vydat to nejlepší.


„Mám obrovskou armádu fanoušků, která mě podporuje. Denně mi píšou stovky zpráv, fandí a modlí se za mě. To je pro mě veliká motivace,“ řekl v pořadu DVTV.

Kevin Holland nebude v UFC snadným soupeřem


Zápas mezi Muradovem a Hollandem se uskuteční na turnaji UFC Fight Night 181, jehož se dočkáme 31. října v lasvegaském Apex Centru. Pro Macha to bude třetí účast v nejlepší MMA lize světa a zároveň první účast na hlavní kartě večera.


Další články