Sleduj nás

McGregora jsme nikdy nepovažovali za těžkého soupeře, tvrdí otec šampiona

McGregora jsme nikdy nepovažovali za těžkého soupeře, tvrdí otec šampiona

Do velké debaty, která se rozjela zejména v posledních dnech, přidal svůj čestný příspěvek také otec šampiona z divize lehké váhy UFC.

Abdulmanap Nurmagomedov, jenž svého syna nutí mnohdy opravdu k extrémním tréninkům, veřejně prohlásil, že Conora McGregora nikdy nepovažoval za náročného soupeře. O to víc ho zaráží, že nyní tak zběsile volá po odvetě, ačkoliv mu jeho šance na výhru vyšší nepřijdou.

„McGregor pro nás nikdy nebyl těžkým soupeřem… je to v první řadě hlavně showman,“ pronesl skrze ruskou televizi Abdulmanap, který se nebál zároveň přiznat i to, že jeho syn podstoupil už i těžší zápasy.


„Za mě osobně byla příprava na Dustina Poiriera daleko složitější, protože to je mnohem komplexnější bojovník. Je velmi dobrý v postoji, solidní na zemi, protivníky dokáže zakončit mnoha způsoby. A navíc se umí chovat. Chvíli po zápase mě přišel pozdravit a já hned věděl, že takovýto muž si zaslouží náš respekt,“ pronesl.


Conor McGregor má Danou Whitem zaručený boj o titul. Svého postavení se tak trochu snažil využít, když během nedělního rozhovoru pro stanici ESPN uvedl, že cítí z Khabibova týmu strach, protože jen vymýšlí různé obstrukce, jak se vyhnout odvetě.

Khabibův manažer Ali Abdelaziz pro změnu prohlásil, že jeho svěřenec nad odvetou bude uvažovat teprve tehdy, pokud se irský Notorious dostane přes Justina Gaethjeho, který sám aspiruje na titul šampiona. Tento vzájemný duel by byl zároveň i eliminačním.


Další články