Sleduj nás

Max Holloway se zasnoubil a zároveň oznámil další zápas v UFC

Max Holloway se zasnoubil a zároveň oznámil další zápas v UFC

Max Holloway nebyl v poslední době příliš aktivní a nyní víme, proč tomu tak je. Bývalý šampion přinesl rovnou dvě velké novinky.

První velké oznámení přišlo z vedení samotného UFC. To vydalo, že je v plánu pro rok 2021 duel mezi Calvinem Kattarem a právě Maxem Hollowayem. Ten se bude konat 16. ledna na turnaji UFC Fight Night jako hlavní zápas večera.

Holloway se do tohoto zápasu dostává po dvou předchozích porážkách, které utrpěl s nynějším šampionem perové váhy Alexandrem Volkanovskim. Holloway se nepochybně bude snažit opět nastolit jeho novou šňůru bez porážky, a nejlepším krokem, jak tomu pomoci, je právě případné vítězství nad Calvinem Kattarem, které by ho mohlo znovu přiblížit k šanci o titul.


O pár dní později však fanoušky tohoto zápasníka pohltila zpráva o zásnubách s krásnou přítelkyní Alessou Quinzon, která je profesionální surfařkou.

Maxe čeká nabitý rok a my se už nemůžeme dočkat, až ho opět uvidíme zpátky v akci proti Calvinu Kattarovi. Zatím mu můžeme popřát hodně štěstí na jeho nové životní cestě se snoubenkou a kvalitní přípravu na zápas.



Další články