Sleduj nás

Mark Hunt: Jon Jones je podvodnická krysa, nevěřil bych mu ani nos mezi očima

Mark Hunt: Jon Jones je podvodnická krysa, nevěřil bych mu ani nos mezi očima

Vrátil se na scénu, aby si opět vzal, to co mu právem náleželo, přesto je v očích některých lidí stále jen bezcenným podvodnickým odpadem. 

Již během své aktivní kariéry vykazoval Mark Hunt jistý odpor k podvodníkům, kteří narušují čestnou práci ostatních zápasníků, a nic se z jeho pohledu nezměnilo ani v době, kdy odešel do důchodu (jeho předchozí reakci na adresu Brocka Lesnara a Jona Jonese si můžete přečíst zde.)

Mark Hunt se opřel do Jonese


Jon „Bones“ Jones se vrátil po téměř dvou letech zpátky do nitra oktagonu, kde se utkal s nevyzpytatelným Alexanderem Gustafssonem, a aby naštval všechny, co jím opovrhují, tak nakonec poměrně s přehledem vyhrál. 

Tento úspěch ovšem nezůstal bez odezvy. „Nezajímá mě, že vyhrál, je to jen bezcenná podvodnická krysa,“ reagoval Hunt na Jonesovu korunovaci během UFC 232. „Tahle zku*vená společnost vždy podporovala ‚cheatery‘, jako je on,“ nebral si žádné servítky. 


Jeho názor se v podstatě ztotožňoval s Randy Couturem (článek zde). „Kdyby pro ně tahle hovada neznamenala peněžní obnos, pak budou jednat jinak. Ale na každého jednou dojde. Jones je podvodník, kterému bych nevěřil ani nos mezi očima,“ dodal.


Další články