Sleduj nás

Makhachev: UFC to dělalo celou dobu špatně. Neměli přemlouvat Khabiba, ale jeho matku

Makhachev: UFC to dělalo celou dobu špatně. Neměli přemlouvat Khabiba, ale jeho matku

Dana White se dlouhých šest měsíců snažil přesvědčit Khabiba, aby ještě neodcházel do důchodu. Jak se ale ukázalo, celou dobu klepal na špatné dveře.

Orlův blízký přítel Islam Makhachev moc dobře věděl, že se jeho parťák k MMA už nevrátí. Vše by ovšem mohl změnit jeden pouhý rozhovor… Jen kdyby byl veden s tou správnou osobou.

Khabib Nurmagomedov se do UFC nevrátí

„Dana White to celou dobu dělal špatně. Neměl přemlouvat k návratu Khabiba, měl si promluvit s jeho matkou nebo jeho blízkými,“ svěřil se pro RT Sport Makhachev.


„Kdyby se tu objevil fight, který má smysl, a Khabibovi o tom někdo z rodiny řekl, pak by ho přijal nebo by nad tím alespoň uvažoval. Potíž je pouze v tom, že nikdo z jeho rodiny si zatím nepřeje, aby se vrátil,“ podotkl zápasník, který má potenciál chopit se šampionského pásu hned po Eaglovi.

Islam Makhachev naznačil, že i když se Nurmagomedov vydal do důchodu, rozhodl se tak hlavně v zájmu své rodiny. On sám totiž bojování stále miluje.


„Celý život nedělám nic jiného. Každý den se věnuji tréninkům, ať už mám, nebo nemám zápas. Je to má vášeň i můj koníček,“ řekl Khabib, který se nyní vžije spíše do role kouče, aby mohl své zkušenosti předávat dál.


Další články