Sleduj nás

Makhachev: Kdyby nebylo Khabiba, McGregor by se nikdy nestal tak slavný!

Makhachev: Kdyby nebylo Khabiba, McGregor by se nikdy nestal tak slavný!

Islam Makhachev přišel se zajímavou teorií, podle které má Khabib velký podíl na tom, že se Conor McGregor stal tak slavný.

Psal se tehdy rok 2018, když se rodila největší MMA bitva planety. Tábor irského Notoriouse během jara zaútočil na autobus plný bojovníků, v němž seděl také ruský Orel Nurmagomedov, který se měl stát hlavní obětí McGregorova hněvu.

Vzájemná potyčka nakonec vyústila duelem, který se uskutečnil téhož roku v říjnu, kde ruský šampion stylovým způsobem obhájil svůj titul. Nebýt však této bitvy, Conorova popularita by prý nebyla tak vysoká.


Islam Makhachev je novou hvězdou UFC

Bude i Islam Makhachev jako Khabib Nurmagomedov?

„Kdyby tedy nebylo Khabiba, McGregor by se nikdy nestal tak slavný,“ domnívá se Makhachev, jehož hlas zazněl před obrazovkami RT Sport.


„Je to jednoduchá rovnice. Khabib a Conor byli v té době dva nejlepší bojovníci v UFC. Přesně takové si lidé přáli vidět. Kdyby Conor bojoval s kýmkoliv jiným, nepřitáhlo by to takovou pozornost,“ vysvětloval.

A údajně mohlo dojít i k odvetě. „Khabib tehdy vyhrál svou další obhajobu a jediné, co Conor musel udělat, je to, aby vyřadil druhého vyzyvatele. On ale odmítl bojovat a teď už je na nějakou odvetu příliš pozdě,“ dodával Makhachev.


Další články