Sleduj nás

MacKenzie Dern plánuje Ansaroff ukončit před limitem. Doufá, že ji výhra přiblíží k titulu

MacKenzie Dern plánuje Ansaroff ukončit před limitem. Doufá, že ji výhra přiblíží k titulu
Půvabná bojovnice MacKenzie Dern se těší, že zakončí svůj první zápas v novém roce ve velkém stylu.

Současná jedenáctka žebříčku dámské muší váhy se na turnaji UFC on ABC 2, který se koná 10. dubna, střetne s pětkou Ninou Ansaroff. Obě bojovnice se budou snažit přiblížit k samotnému vrcholu divize, kde vysedává momentálně šampionka Weili Zhang. Pouze jedna se však bude moct radovat z výhry.

Asi nemá cenu říkat, že MacKenzie v této bitvě věří sama sobě. Sebevědomí je před každým zápasem důležité, ovšem proč zrovna arizonská rodačka věstí, že bude mít navrch?


MacKenzie Dern chce v UFC získat titul

„Protože to je můj úděl. Celou svou kariéru přizpůsobuji k jednomu cíli, a tím je mistrovský titul. Do každého zápasu dávámm 100 %, dokud ho nezískám,“ prohlásila osmadvacetiletá zápasnice, jejíž kariéra je poněkud kouskovaná. Jako matka totiž vychovávala dítě a nyní touží být vůbec první bojovnicí, jež po mateřství bude držet mistrovský pás.


„Pokud u tohoto sportu vychováváte dítě, připadáte si trochu jako Wonder Woman,“ smála se. „Každopádně je to pro mě extra motivace navíc. Nebojuji jen za sebe, ale i za rodinu.“

A nyní už k boji mezi ní a Ansaroff… „Myslím si, že to bude klasický fight postojářky vs. grapplerky. Pro mě by tedy mělo být snazší Ninu unavit a hrozit submisemi. Možná se jí podaří ubránit některý z mých pokusů o strh, ale určitě je neubrání všechny.“

„Nepochybuji o tom, že má Nina skvělou defenzivu. Je to jiná postojářka, takové jsem ještě nečelila. Všechno je jednou poprvé, nicméně já se na tuto bitvu poctivě připravovala, měla bych vyhrát a budu se snažit, aby to bylo před limitem,“ oznámila MacKenzie Dern v rozsáhlé výpovědi pro MMA Junkie.


Další články