Sleduj nás

Luke Rockhold se rozhodl. Jednoho z těchto tří soupeřů chce pro svůj návrat do klece

Luke Rockhold se rozhodl. Jednoho z těchto tří soupeřů chce pro svůj návrat do klece

Chvíli poté, co bývalý šampion střední váhy Luke Rockhold oznámil, že se vrátí zpátky do klece, si vybral i tři své potenciální soupeře. A i když má na svém kontě dvě porážky na KO v řadě, stále by se nerad šetřil.

„Do dalšího zápasu bych chtěl Darrena Tilla, Chrise Weidmana nebo toho švédského grapplera Jacka Hermanssona,“ vzkázal Luke bez dlouhého přemýšlení.

Potíží je, že volné jméno není momentálně ani jedno. Till a Hermansson by měli bojovat na konci roku proti sobě (bude-li Darrenovo koleno v pořádku) a Weidman možnost tohoto souboje odmítl, protože si přeje výše postavené borce v žebříčku. 


Luke Rockhold ví, s kým půjde v dalším duelu v UFC

„Vím, že se zrovna nenacházím v ideální pozici, ale jsem připraven si ji vybojovat,“ prohlásil Rockhold, který by se do akce mohl vrátit ještě letos. Prakticky už jenom čeká na příkazy od UFC.


„Snažím se dívat na divizi střední váhy jako na celek. Adesanya je velice dobrý, Costa je dobrý, Cannonier má rány jako z děla… Jsem připraven čelit naprosto každému z nich. Teď se však chci vrátit a dokázat, že na to stále mám,“ doplnil bývalý šampion.


Další články