Sleduj nás

Luke Rockhold představil ideální scénář, podle kterého by se rád vrátil zpátky do klece

Luke Rockhold představil ideální scénář, podle kterého by se rád vrátil zpátky do klece

Bývalý šampion střední váhy už nějakou dobu vyhlíží svůj návrat do akce. Karty osudu mu ovšem zatím nebyly nakloněny.

Protože se sám potýká s řadou zranění a protože svět zasáhla pandemie koronaviru, nebyl Luke Rockhold schopný vyhledávat vhodné příležitosti k tomu, aby opět oprášil své bojové rukavice. Nyní jej ale už však tlačí svědomí a on by rád dohnal všechen ztracený čas.

„Měl jsem nějaké zdravotní neduhy, které mě dlouhou dobu doprovázely, ale už cítím, že je na čase vrátit se zpět,“ řekl Rockhold pro MMA Junkie.


„Právě jsem po operaci. Jak se svět propadl do této temné doby, rozhodl jsem se mezitím dát dohromady. Teď ovšem nastává ta pravá chvíle, kdy se začínám cítit skutečně dobře,“ pronesl.

Soupeře vytipovaného zatím žádného nemá, ale jak se sám nechal slyšet, podle všeho bude raději, když využije momentu překvapení.


Luke Rockhold se chce vrátit do UFC

„Rád bych se vydal hned mezi elitu divize střední váhy, nevylučuji však ani váhu polotěžkou. Uvidíme, co přijde a co se nabídne.“

„Teď je podivná doba, zápasníci často odstupují vlivem zranění či covidu, a já bych se tedy mohl vrátit dříve než později,“ prozradil Rockhold, jenž se pokusí nabídnout pomocnou ruku tam, kde bude nucen někdo odstoupit.  



Další články