Sleduj nás

Leon Edwards vrací úder drzému Nateu Diazovi. Opřel se do jeho zápasnických dovedností!

Leon Edwards vrací úder drzému Nateu Diazovi. Opřel se do jeho zápasnických dovedností!

Leon Edwards ukazuje, že ani on si nenechá nic líbit. Zejména, pokud si z něho dělá srandu někdo, koho považuje za ryze průměrného.

Nate Diaz během svého nedávného proslovu uvedl, že již nehodlá bojovat v lehké váze. Hodlá se přesunout do váhy velterové, kde chce čelit pouze vítězům.

Když se to Leon Edwards doslechl, tak ihned poté, co mu z boje vypadl původní soupeř Khamzat Chimaev, označil tři možná jména jako náhrady – Colbyho Covingtona, Jorgeho Masvidala a právě taky Natea Diaze.


Mladší z bratrů Diazů se uvedenou nabídkou cítil pobouřen a asi jen proto Edwardsovi poslal amatérsky upravený obrázek, k němuž dodal: „A kdo ty jsi kurva zač?!“

Elitního bojovníka z velterové váhy tento obrázek naštval, a tak s opětovným úderem dlouho neotálel. „Nate, tvé grafické nadání je stejně tak špatné, jako je tvůj bojový rekord. A ještě navíc opakuješ Conorova slova?! Směšný, co se to s tebou kurva děje?“ posmíval se Leon svému sokovi.


Leon Edwards a Nate Diaz si nedají nic zadarmo v UFC

Nevypadá to zatím nějak reálně, že bychom se tohoto souboje mohli dočkat, nicméně úplně tak ztracená vidina to také není. Dana White na tiskové konferenci zmínil, že je otevřený uspořádat odvetu mezi šampionem Usmanem a „Největším grázlem“ Jorgem Masvidalem. A pokud by se nepodařilo vyjednat bitvu mezi Edwardsem a Covingtonem, je možné, že by Diaz mohl naskočit do hry.


Další články